Om Vestkanttorvet

På Vestkanttorvet har det vært brukt-, antikk- og klesmarked hver lørdag siden 1989. Markedet holder åpent hver lørdag fra og med første lørdag i mars til og med siste lørdag før lille julaften.

Vestkanttorvet ligger på hjørnet av Professor Dahls gate og Neuberggata.

Åpningstider

Vestkanttorvet er åpent lørdager fra rundt 9 til 17, noe kortere i slutten av sesongen, fordi det gjerne er kaldt og blir tidligere mørkt. Hvis det regner er  det bare å kle på seg godt og ta turen innom – hos oss er det marked uansett vær.

Mange funn og gode vafler

På torvet finner man noe for enhver smak. Det er et godt utvalg av krystallglass og porselensfigurer fra blant annet Egersund, Porsgrund og Royal Copenhagen, kjøkkenhåndklær og hjemmestrikkede votter/tøfler/gensere, retroklassikere som Cathrineholms lotusservise og de fine Kurèrradioene, flotte smykker og fine møbler. I tillegg har vi noen boder som selger spekemat, honning og oster.
I tillegg har det kommet stadig flere klesboder, noe som er særlig populært hos den yngre målgruppen. Her kan man virkelig gjøre et kupp! Bodene har alt fra klær fra kjedebutikkene til plagg og tilbehør fra kjente merker som Acne, Samsøe Samsøe og Michael Kors.
Vestkanttorvet er et marked for alle, fra barn og studenter til pensjonister. Derfor vil du finne en god blanding av ting og klær og noe for enhver lommebok. På torvet er det også en sandkasse med huskestativ – gøy for de minste om de skulle gå lei av å se på bodene.
Vi har også en egen vaffelbod som er et fast innslag på torvet, her kan du få kjøpt vafler, kaffe, wienerpølser og brus.

Lei bod

Det er veldig populært å stå på torvet og særlig i sommerhalvåret blir det veldig fort fullt! Derfor burde man være tidlig ute med å reservere plass:
Hvis man vil stå på Vestkanttorvet må man ringe og bestille plass per telefon, eller sende en sms. Telefonnummeret er 48154738. Siste frist for påmelding er torsdag klokken to før påfølgende lørdag, men som sagt er det lurt å være tidlig ute. 
Man må oppgi fullt navn, telefonnummer, adresse + postnummer og fødselsdato (dd.mm.åå)
Om priser og størrelse: Prisen på en klesbod (2×3 meter) er 500 kroner, mens prisen om du skal selge ting (3×3 meter) er på 600 kroner
En enkel regel er at man tar med seg alt når man kommer (inkludert bord/stativer osv.) og tar med seg alt når man drar. Vi er veldig nøye på at man ikke skal sette igjen søppel på torvet!
Oppmøte er mellom halv åtte og ni, og alle må begynne å pakke senest klokken fem.
Lurer du på noe mer, er det bare å ringe

Vestkanttorvet ønsker deg hjertelig velkommen, enten du ønsker å selge eller komme som besøkende!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s